Pink Paw Print

Thursday, April 30, 2009

video
bullet for my valentine - say goodnight

Heaven's waiting for you
just close your eyes
and say goodbye
hearing your pulse
go on and on and on

i live my life in misery
i'd sacrifice this world to hold you
no breath left inside of me
shattered glass keeps falling

Say....
say goodnight
just sleep tight
say goodnight...

Flowers laid out for you
so many colors leave me blind
seeing your face reflect from our babies eyes.

I live my life in misery
i'd sacrifice this world to hold you
no breath left inside of me
shattered glass keeps falling

say...
say goodnight
just sleep tight
say goodnight

So here i am
You're inside of me
so here i am
our world is over!
so here i am
you're inside of me
so here i am
our world is over

here i am with you
im there till the end
memories are calling
so farewell my friend
farewell my friend!

Here i am with you
I'm there till the end
memories are calling
so farewell my friend

FAREWELL MY FRIEND!
MY FRIEND
MY FRIEND
MY FRIEND
MY FRIEND

Wednesday, April 29, 2009

.:!~fucking life ,,!,, fucking shit ,,!,, ~!:.

arini leh lak aku ter-miss cluzz mr chan.. adess.. dah la aku lame x g cluzz sbb mc aritu.. nie lagi x g cluzz.. bek xyah balik kolej dok uma je.. tnggl last sok ade cluzz.. seb bek cluzz favourate aku... haiihhh.. arini bosan giler.. dr pg td on9.. memnjang tgok youtube.. haa aku dah blaja 1 style rmbut bru.. spike + wave emo style.. n aku blaja care mekap emo.. hahahaha.. adess skali wat kt muke aku mcm antu lak jd.. eksesori x ckup kot.. nti2 la tnggu duet lebih ade aku beli la ckit2.. mlm td.. aku x tau la nak ckp cmner.. xkan salah aku lagi kot.. xkan aku nak angkat abg aku call dye dah majok.. adess aku x paam la.. aku dah bg peluang kedue.. sptotnyer dye berusaha ambil peluang tu gune sebaik mungkin.. nie x.. saje nak crik psl ngan aku agi knape.. fuck~!! fuck~!! fuck~!! fuck~!! life~!!!!... susah tol kite nak bace pemikiran n hati tiap manusia nie.. berubah2.. menyesal aku bg peluang kedue.. kalau aku tau sakitnyer same mcm dlu n x berubah.. aku xkan nak bg peluang kedue.. cukup ngan aku terluke.. nak ditambah-tambah agi.. manusia nie kejam sgt ke.. smpai hati tu terluke bnyk kali tp buat x kesah.. dye x pike ke org yg terluke tu.. punye sakit nak tahan.. hati tu mcm kne belah ngan pisau tajam.. mcm kene panahan kilat.. mcm pedang menusuk ketike berperang.. tuhan dah menciptakan setiap yg terluka dalam hati pasti ade penyembuhnya.. kalau x ade.. mungkin tubuh pon x dpt nak menanggung keperitan n kesakitan hati tu.. akhirnya membawa kematian.. tp mati bukan 1 jalan yg baik.. bnyk lagi harapan depan mate.. cume bukakkan minda n pintu hati.. pasti akan menemui kebahagiaan.. hurm.. sound mcm aku nie mnyedapkan ati aku sndri.. tp memg yer pon.. dalam hati tgah gelisah n tiada siapa yg dpt tolong.. dgr kate hati sndri.. walaupon hati tu menipu.. tp dpt merawat luke.. hurmm~~.. no komen..

Monday, April 27, 2009

.:!~frozen rosy by anna tsuchiya~!:.


video

frozen rose by anna tsuchiya inspi' nana [black stones]

I don't wanna hear the bad news when I was a little girl
In front of the mirror I couldn't understand the thing
There were tears falling down my cheeks no matter
How much, I washed my face, I couldn't wash my soul.

I should of hold on to him tight
I wanted to hold him back so he wouldn't leave

A frozen rose that has lost it's love
Only the memories of you dye her into red
Stays there waiting to melt away
The petals scatter like glass tears
frozen rose...

I really I'll forgive you if you're afraid of me
I wanna be hold so tight that I can't breath
Save me from my loneliness
If it was possible I shouldn't have meet you

A frozen rose that has lost it's love
Only the memories of you dye her into red
Stays there waiting to melt away
The petals scatter like glass tears
frozen rose.. a frozen rose

I really I'll forgive you if you're afraid of me

A frozen rose that has lost it's love
Only the memories of you dye her into red
Stays there waiting to melt away
The petals scatter like glass tears

A frozen rose that has lost it's love

A frozen rose that has lost it's love

.:!~my very2 lovely brother~!:.

haahhhh~!!! nie la abg kesayangan aku... hakhakhak... abg.. sowie nad dah x pat on9 agi pas nie.. harap abg nakmo marah n paam nad ek.. ape yg nad cite kt abg aritu.. hope abg simpan tau.. tu antara kite 2 je.. xde org len pon tau.. n nad harap abg jgn la lupe nad.. nti free2 nad g jenguk abg n put ek.. nti tumpang tido uma skali ek.. wakakakkaka... abg.. nad pegang jnji nad ngan abg dlu.. nad tau nad dah langgar ckit jnji nad ngan abg.. tp nad mntk abg paam keadaan nad skung nie.. n abg nie.. jgn la provoke nad.. xkan berjaya nyer.. kali nie nad tekad dah.. n nad akan approve kt abg ape yg nad ckp tu seyes bukan hanya omongan kosong k.. nad mntk maap kt abg nie.. lau dlu2 kite pena gado.. sume sbb salah nad.. x matang sgt.. abg take cre k.. jgn lupe study skali.. jgn sebok men mesin je.. lame2 hancur pc si put tu wat test mesin je.. n nad pon dah jnji xkan hilang depan abg kan.. so nad sntiase ade tok ingt abg.. lau abg rse perlu nad msj la k.. jgn lak x ingt nad.. nad sayang kt abg nie.. hahahahha... windu kt abg gak... wakakakka.. mmwwaahhh~~!!!.. take cre abgku yg sengal~!!!

Sunday, April 26, 2009

.:!~invisible to anyone~!:.

for what is living just to be heartless.. aku tau keputusan aku bnyk kejutkan banyak pihak.. tp.. tu jgak 1 halangan tok aku.. aku mesti boleh lakukan semua tu.. i have tu try it.. semlm.. i know that abg just nak provoke supaya aku pike balik dgn keputusan yg aku wat.. tp aku x boleh.. semuanya dah terlambat.. memg aku rase nak ilangkan diri dr dunia siber nie.. no more chat.. sbb aku x tahan disakiti.. yer memg dlu aku keras hati.. aku xde perasaan.. aku hati kering.. aku kejam.. kini tidak lagi.. semuanya berubah atas masa dan keadaan.. semuanya kerana si dia.. yg dpt merubah aku ke arah kebaikan.. aku nak pergi jauh.. aku nak pergi jauh dar budak2 siber yg aku kenal.. sebolehnye aku mahukan diriku luput dari pemikiran mereka.. bile makin ramai yg kite kenal.. n makin rapat kite dgn seseorg.. makin banyak kite bermain dgn perasaan.. n perasaan dah banyak kali terluka.. i can't take any frastrated anymore.. sbb aku x tahu mcm mane nak hndle diri aku n perasaan aku bile terluka.. yes aku tau mugkin aku terlalu mngikut perasaan.. but.. syg diri kite dlu sebelom mnyayangi org lain.. mcm mane aku nak syg org lain.. sedangkan aku sndri tkot untuk berasa sakit jike kecewa.. that all so much to think.. n this.. is just a way for me to avoid it.. yup i know im running away from my problem.. but i have to.. im sorry towards all my friend.. especially mija, wana, lat, kipas, kak wana, kak farah... please always remember me.. n im always remember u.. thanx for everything.. to hear my problem.. for helping me.. when im in dilemma.. give an advice.. when i need a support.. so many thing. that u all do for me.. n i will remember n paid the same thing as u are do.. thanx for being my friends.. n our friendship will never die.

.:!~im dead from ur life~!:.

adakah ini kesudahan bagi diriku dengannya.. aku tidak menyangka semua ini akan terjadi.. mengapa sentiase perkara nie berlaku kpdku.. tidak bolehkah aku juga bahagie seperti org lain.. aku btol2 sygkannya.. apakah salahku.. sehingga begini naseb diriku.. perit hatiku.. seperti menelan hempedu.. luke yg dahulunya masih belom 100% sembuh.. kimi tercalit pula luka yg baru.. smpai bilakah hatiku akan pulih.. smpai bilakah aku menunggu saat kebahagiaan aku.. mengapa kebahagiaan hanya sekejap dan kemudian dirampas.. aku sedar aku tidak bersyukur kepada-Mu tuhan.. aku alpa dengan kebahagiaan ku.. sehinggakan aku sendiri yg ditelan kesakitan.. aku mahukan seperti dulu.. mungkinkah peluang akan kembali kepadaku.. hidupku yg dulu hanya dihiasi dengan bunga2.. kini hanya dihiaskan dengan memori luka.. saat ku merindukan dirinya.. aku telah lupa bagaimana hendak menyayanginya.. tp masih.. bagaimanakah kehidupanku tanpa dirinya.. aku ingin putarkan masa dulu~!! aku inginkan kebahagiaan ku~!!.. Ya Allah.. kabulkanlah permintaan hambamu yg alpa ini.. sesungguhnya engkau lah yg menyatukan kami.. dan engkau jugalah yg memisahkan kami.. ~AMIN~



nadya :~dead from his life forever..
nadya :~always love him until die...
26 april 2009

Saturday, April 25, 2009

.:!~forget the past.. start new living~!:.

harini jam 5.30 pg aku dikejutkan dengan 1 sms.. drpd seseorg yg memberikan begitu bnyk kesedaran dan maksud kepada diriku.. aku amat berterima kasih kpdnya.. dengan msj tu.. aku terpana sebentar mengenang akan nasib diriku.. mentafsir diriku sendiri.. dengan kata lain.. memusahabahkan diri...
aku tidak menyangka yg msj itu mampu menyedarkan akan diriku.. sedangkan hanya dengan beberapa perkataan yg mudah.. dan simple..
M.K.H :~
keterbukaan adalah sesuatu yang unik. kesah lampau hanyalah kenangan, apa yang penting adalah sekarang..
ayat yang penuh maksud nie.. mengenangkan aku kpd kisah lampau ku.. sebolehnye aku ingin memutar balik waktu... tidak melakukan perkara2 yg membuatkan aku mnyesal sekarang.. hahahaa.. btol mksd msj tu.. yg penting adalah sekarang.. aku x akan mensia-siakan hidupku sekarang.. itu yg penting.. ptg nie aku nak kne g nilai.. beli brg hantaran agi.. adeyh.. sebok tol... work~!! work~!! work~!!

.:!~pakej hantaran perkahwinan~!:.

MyHotComments.com

hahahaha...
harini.. bgun pg je dah kene kemas uma..
bsuh kain.. kemas uma... sidai kain.. sapu sampah...
dah lpas tu.. pm ngan org..
heh... arini aku geram tol la ngan si dayah nie..
saje je nak knekan aku.. dah la pm pkai id si krool..
ade lak pm nak ajak sex.. bongok weeyyy~!!!!
wakakakaka... dayah jaat.. ampehs tol la dak nie..
bajet aku setim ah ko pm cmtu..
xde masenye laaa... jgn risau beb.. hahahaa...
arini lak.. aku sakit pewot segugut..
adeyh.. dah la xleyh mnum air pns..
cmner aku nak legekan segugut aku nie.. susah tol..
pastu... aku mulekan projek aku ngan mak aku..
pe agi.. wat hantaran kawen la..
org tu nak pkai 1 mei nie.. adeyh..
sempat ke aku nak siapkan sume nie.. insya Allah..
mase mnyebelahi aku lau xde ape halangan...
dengan tu bole la aku tmbah income aku..
heheheee~~...

iklan:
kpd sesiapa yg ingin mendirikan rumah tangga.. jika mengalami kesusahan untuk membuat hantara.. kami boleh selesaikan masalah anda.. hantaran akan dicharge berdasarkan budget anda.. sile tinggalkan sedikit maklumat anda untuk dihubungi untuk mendapatkan maklumat lanjut.. sekian terima kasih..

Friday, April 24, 2009

.:!~dimanakah silapnya diriku~!:.

aku x tau la nape skung nie..
mcm berat sgt perasaan aku kt dye..
aku ke yg salah or dye ke..
aku ke yg ego sgt or dye..
dah nak smnggu lebih relation ship ktorng dingin..
even.. aku try cmner skalipun.. aura tu xde..
even aku gelak2 ngan dye pon.. tp dlm hujung hati aku x mcm tu..
x mcm dlu..
aku xnak rlation nie jd sejuk.. jd beku mcm mayat..
sedangkan suam2 kuku mcm skung pon aku dah x selesa..
mane salah aku dlm relation nie??.. mane silapnye aku???...
aku harap sgt sumenye kembali mcm dlu..
bile jadi mcm nie.. aku wat sume keje mcm x jd..
dah xleyh nak pike mane 1 tok life aku..

to: yg berkenan..
im sorry if i do a lot of mistake..
im sorry if im wrong..
im sorry if im hurting urself without realise bout it..
im sorry if my words thorned ur heart..
im sorry if my action makes u angry..
im sorry if my manner makes u worried..
im sorry if my life disturbing ur's..
im sorry coz dont feel that u are the one who really important to me..
if i can turn back time.. i will appreciate urself like u do..
i will love u more than the way i do..
i will hold u tight n don't ever let u go..
i will care urself more than u cared for me..
im sorry.. i can't help myself bout all this..
bcoz i love u..

nard@zlayers



.:!~huwaaaaa... damn migrain dtg menyerang~!:.




arini kan.. huwuuuu.. aku tension btol la...
entah pe kne entah ngan bdn aku nie..
lpas 1-1 bnde dtg nak serang..
dah lpas elok operation.. migrain lak..
pehal niee?!??!?!!??...
memcm laaa...
dah la migrain..
utang lak nak kne bayo..
mane aku nak crik duit..
ingt aku nie kerja ke..
saba2 la lau nak mintak pon..
bodo tol.. oowwhhh lau ko utang kt aku..
aku x pena nak tntut x reti2 lak nak kne baya utang..
bullshit tol~!!..
lau xde kwn mcm ko nie pon aku x heran la~!!
hahahahaah...
arini lak.. exam 2nd paper.. paper introduction to technology..
perrggghh seb bek subjek tu basic dah tau dr foundation..
senang ckit aku nak menjawab..
tp masalahnyer.. mate aku kabur sbb dek migrain nie~!!!...
aku x nmpk tulisan tu.. huwaaa... mate aku berair..
huwaaaa.... cmner la nti result aku..
mampos la aku nyer cgpa sem nie jtuh lagi..
bodo~!! bodo~!!...
tnsion tol laa~!!!!...

Thursday, April 23, 2009

.:!~you watch me bleed by scary kids scaring kids~!:.

MyHotComments.com


MyHotComments.com


you watch me bleed by SCARY KIDS SCARING KIDS


The silence keeps it easy

keeps you safe for the moment.

As you're walking away

your foot steps get louder.

All you needed was time

now time will destroy us.



It will all be over and here we are

we're stuck inside this salted earth together.

You'll pierce my lungs

my limbs go numb

as my colors fade out.


You watch me bleed.

You watch me bleed.



I gave you everything but die with a smile

all you wanted was to live for a while

you took everything but it left you empty

you can't replace me, you can't.



It's almost over and here we are

we're stuck inside this salted earth together.

You'll pierce my lungs

my limbs go numb

as my colors fade out.



You watch me bleed.

You watch me bleed.



It will all be over and here we are

we'll die inside this salted earth together.

You'll pierce my lungs

my limbs go numb

as my colors fade out.



You watch me bleed.

You watch me bleed.

You watch me bleed.

You watch me bleed.



Watch me bleed.


p/s: lagu nie memg touching sgt lau korg dgr.. actually slalu lau aku tgah sedih2 ke or tgah jiwe kacau ke.. aku slalu la dgr lagu nie... hahahah... baik untuk org yg putus cinta.. korg bace lirik dye pon dah tau ape kmksud lagu nie kan.. heh..

.:!~hari ini dalam sejarah~!:.

hari ni nervous gak aku nak post nie..
yerla first time wat blog..
sebenarnye aku wat nie.. account dah lame wujud..
tp.. aku je x reti nak discover agi..
hahaa...
banyak2 time kaceh to.. my very2 lovely sis..
----->>>> kak wannaa... i love uu...
sbb kak wana la nanad berjaya wat blog nie.. hehee..
kak wana.. sowie ek nanad pinjam blog nak wat contoh..
hehee.. x sempat nak gtau.. sowie n thanx bely2 much..
akhirnya dengan berkat usaha aku berjaya wat blog nie..
kepada para pengunjung..
pllzzz take a view k n feel free to comment yeap..
thanx for all..